ÇATI VE CEPHE PANELİ UYGULAMASI

Çatı Ve Cephe Panel uygulaması yapıları dış etkenlerden koruyan, en pratik ve ekonomik çözüm sunan sistemdir. Bu paneller PUR – PIR, Taş Yünü ve EPS yalıtım dolgulu olarak üretilmektedir.

Detay

Trapez Yerinde Uygulama

İhtiyaca veya tercihe göre belirlenmiş farklı kalınlık ve renklerdeki trapez formlu iki katmanlı boyalı galvaniz sacların, arasına yalıtım amacıyla taş yünü malzemelerin serilmesi ile yapılan çatı ve cephe sistemleridir.

Detay

Metal Kenet Sistem Uygulaması

Kenet Çatı Sistemi, istenilen renk ve kalınlıkta boyalı galvanizli sac veya titanyum rulolardan form verilip, uygulama yerine göre istenen uzunlukta imal edilen, gizli klipslerle, mevcut çatı alt yapısına montajı yapılan çatı sistemidir.

Detay

Cephe Kaset Sistem Uygulaması

TAŞIYICI KASET SİSTEM PROFİL’ ler çelik, prefabrik, betonarme veya ahşap yapılarda taşıyıcı aşık ve kuşak gerektirmeksizin çatı ve cephe yüklerini taşımak için kullanılır.

Detay

Shingle Çatı Uygulaması

Özellikle konut ve küçük yaşam alanlarında tercih edilen Shingle Çatı Uygulaması, hafifliği, su geçirimsiz oluşu, uygulama kolaylığı, mimari şıklığı ve dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır.

Detay

Solar Panel Uygulama

Solar Panel ( Güneş Paneli) üzerine gelen güneş ışığını emmeye yarayan solar hücrelerden oluşmakta ve güneş ışığını elektrik enerjisine çevirmektedir.

Detay